Cocobana 18

Appartement

Van alle gemakken voorzien

Ons appartement bevind zich op de eerste etage en is van alle luxe voorzien, zoals 2 slaapkamers met eigen badkamer en toilet en airco, een woonkamer met open keuken en een toilet voor de gasten. De keuken is voorzien van een 4-pits-gasfornuis, een oven, een vaatwasser en een koel/vries combinatie.

Vanuit de woonkamer is er een doorloop naar het buitenterras van 21m² met uitzicht op het privé zwembad en de Tafelberg. Op het buitenterras staat eettafel en loungebank.

- Sfeerimpressie -

Het hele jaar door te boeken

Cocobana 18 is het jaar rond te boeken. En het mooie van Curaçao is, dat je iedere dag van het jaar zonneschijn hebt, met gemiddeld 30 graden!

Er is geen hevig regenseizoen op curaçao , maar tijdens het jaar zijn er wel verschillen in neerslag. De droogste periode is van februari tot en met juli. In de andere maanden kan er zeker wel wat regen vallen, meestal is dit ’s avonds en overdag een klein buitje met daarna weer 30 graden. Dus op zich is dit een verfrissend buitje en perfecte reden om ff een versnapering te pakken aan de beachbar.

Ook vertrekken er elke dag vliegtuigen naar curaçao. Je hebt KLM, TUI en Air Belgium! Het vergelijken van de prijzen is zeker aan te raden.